Новак Джокович обвини британски фенове в неуважение след победата на Сърбия

...
Новак Джокович обвини британски фенове в неуважение след победата на Сърбия
Коментари Харесай

Джокович: Нормално е понякога феновете да прекрачват границата

Новак Джокович упрекна английски почитатели в пренебрежение след победата на Сърбия над Англия на четвъртфиналите в шампионата за купа " Дейвис ", неофициалното международно отборно състезание по тенис за мъже в Малага, Испания.

Някои ентусиасти пробваха да подразнят 24-кратния първенец от Големия шлем при триумфа му в два сета над Камерън Нори, а той ги прикани да млъкнат, откакто те пробваха да заглушат изявлението му на корта, барабанейки мощно.

" Това е пренебрежение, само че това е нещо, за което би трябвало да си квалифициран на купа " Дейвис ". Нормално е от време на време почитателите да прекрачват границата. В разгара на момента вие също реагирате и... показвате, че не позволявате подобен вид държание ", съобщи Джокович и добави:

" Искам да кажа, те могат да вършат каквото си желаят, само че аз ще отговоря на това. Те се опитваха да ме нервират през целия мач, тъй че да, най-после си поговорихме малко. "

Първата ракета на Сърбия при мъжете сподели още, че не се е чувствал пресен след дългия сезон, само че е желал да завърши годината, помагайки на родината си в отборния шампионат.

" Да бъда на корта за моята страна постоянно е спомагателен подтик, спомагателна мотивация ", изясни 36-годишният лидер в международната класация, който се стреми да приключи сполучливо една забележителната 2023 година, откакто завоюва три трофеи от Големия шлем и финалите на ATП.

" Част от мен чака с неспокойствие да си умря и пренастроя, и да оставя ракетата встрани, само че тъкмо в този момент не мога да си разреша да се насладя на мисли за празници ", приключи Новак Джокович./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР